Біржі посилань для лінкбілдингу під західний ринок

Біржі посилань для лінкбілдингу під західний ринок
Біржі посилань для лінкбілдингу під західний ринок

Лінкбілдинг — ефективний сучасний спосіб просування сайтів. Його суть полягає в нарощуванні якісної зовнішньої маси посилань. Результат процесу – високі позиції у видачі пошукових систем. Досягати їх допомагають біржі посилань для лінкбілдингу під буржнет.

Розвиток бізнесу на просторах мережі сьогодні неможливий без зовнішніх посилань. Їх цінність відрізняється залежно від ресурсу розміщення. Якщо є можливість, краще співпрацювати з відомими та авторитетними платформами. Однак фінансово така взаємодія може дозволити собі одиниці.

Оптимальне рішення для проектів будь-яких масштабів – біржі посилань для лінкбілдингу. Деякі фахівці скептично ставляться до такого варіанту, пояснюючи це можливим попаданням під фільтри та санкції пошукових систем. Проте відбір посилань вручну — завдання, яке потребує серйозних грошових та тимчасових витрат. Це робить біржі затребуваними платформами. В їхньому арсеналі є безліч актуальних майданчиків для розміщення рекламних посилань з метою підвищення рейтингу сайтів.

Для кого корисні біржі покупки посилань

За умови грамотного використання біржа посилань — це цінний інструмент. Його регулярно застосовують:

  • маркетологи;
  • сеошники;
  • агентства;
  • бізнесмени.

Метод дозволяє вирішити не тільки оптимізаторські, а й маркетингові завдання. Завдяки біржам продажу посилань можна відчутно підвищити лідогенерацію.

Чим хороші біржі вічних посилань

Як стає зрозуміло з назви, вічні посилання розміщуються на ресурсах назавжди, а точніше, на весь період існування сторінки з опублікованим контентом. Видалення лінків згодом заборонено правилами біржі. До переваг вічних посилань належать:

  • одноразова оплата;
  • відсутність необхідності додаткового контролю;
  • велика кількість авторитетних майданчиків для розміщення.

Яким платформам довіряють професіонали?

Відповідь на це питання ви знайдете в огляді бірж посилань для лінкбілдингу під буржнет, представленому нижче.

PRPosting

PRPosting - біржа посилань під буржнет

PRPosting — біржа посилань під буржнет

Платформа PRPosting створює можливості для публікації інформаційних та рекламних матеріалів замовника на ресурсах з великою аудиторією читачів. Вона чудово підходить для лінкбілдингу, у тому числі під буржнет, гостьового блогінгу, вирішення маркетингових завдань, включаючи поширення нативної та прихованої реклами.

Перевагами PRPosting є:

  • Більше 44 тисяч майданчиків, які зручно фільтрувати за країнами та категоріями.
  • Розміщення лише вручну, без використання автоматизованих систем.
  • Індивідуальний підхід до кожного проекту на основі базових завдань та передбачуваного бюджету.
  • Створення контенту професіоналами з урахуванням вимог замовника.
  • Відсутність посередників.
  • Єдиноразова оплата з наданням 100% гарантії розміщення або повернення коштів протягом одного тижня.
  • Поповнення без комісії може проводити як фізична, так і юридична особа, на вибір надається п’ять валют.

PRPosting - майданчики під буржнет

PRPosting – майданчики під буржнет

Каталог майданчиків представлений у вигляді таблиці із зазначенням регіонів трафіку, числа доменів, що посилаються, і вартості розміщення матеріалу. Ресурси аналізуються за параметрами Majestic, Ahrefs, Similarweb, Moz. Клієнт може створити власний каталог відповідно до особистих умов. Перевірка опублікованих матеріалів щодо коригування статті або лінка здійснюється щодня.

LinksManagement

LinksManagement — біржа посилань під буржнет

LinksManagement — біржа посилань під буржнет

Платформа працює з 2009 року і спеціалізується на просуванні проектів різними мовами, хоча англомовний сегмент у пріоритеті. Серед конкурентних переваг творці відзначають:

  • Більше 8 мільйонів сторінок, на яких розміщено унікальний контент.
  • Ручне розміщення з використанням навколопосилального тексту (в середньому — 500 символів ).
  • Наявність спеціального калькулятора, що дозволяє визначити кількість посилань, необхідну для трафіку близько 30 тисяч людей на місяць.
  • Вічні та орендні посилання в залежності від побажань клієнта.
  • Можливість самостійного вибору майданчика або делегування завдання представникам платформи.

BuzzStream

BuzzStream - просування в буржнеті

BuzzStream – просування в буржнеті

Платформа створена для просування проекту на сайтах та блогах. Пошук майданчиків здійснюється на основі заданих клієнтом параметрів. Для зручності сортування було створено спеціальне розширення для інтернет-браузера Chrome.

Визначившись із потенційними донорами, замовник може самостійно скласти лист із пропозицією співпраці та надіслати його за обраними адресами. Крім цього, пропонується довірити виконання повного комплексу робіт, що включає аналітику, налаштування та підтримку, спеціалістам платформи. Деталі наведені в описі тарифних планів.

BuzzStream - тарифні плани

BuzzStream — тарифні плани

The HOTH

The HOTH - платформа для лінкбілдингу

Просувати проекти за допомогою лінкбілдингу через платформу можна декількома способами:

  • Аутрич. Гостьові пости на сайтах та блогах, що містять згадку про ресурс замовника, допомагають залучити нову аудиторію та підвищити органічний рейтинг. Фахівцям The HOTH достатньо отримати посилання та текст анкору. Після цього вони самостійно аналізують майданчики, створюють та розміщують контент.
  • Розміщення посилань на популярних платформах для створення блогів. Яскравий приклад – всесвітньо відомий сайт wordpress.com< span style=”font-weight: 400;”>.

LinkWorth

LinkWorth - лінкбілдинг у буржнеті

LinkWorth — лінкбілдинг у буржнеті

LinkWorth— один з великих порталів англомовного сегменту мережі, який спеціалізується на оптимізації та інтернет-маркетингу. Платформа пропонує розміщення посилань у текстових рекламних блоках, банерну рекламу, контекстну рекламу, співпрацю з блогерами. Спеціалісти порталу готові надати допомогу у підборі відповідних майданчиків з урахуванням специфіки проекту. Команда також займається розробкою та розміщенням контенту. До переваг LinkWorth відносяться:

  • Велика кількість потенційних рекламних майданчиків.
  • Цілодобовий моніторинг опублікованого контенту.
  • Вісім різних типів рекламних продуктів, що дозволяють клієнту вибрати найкраще рішення для бізнесу.
Максим Хомченко
Project-менеджер
Інші статті автора
28/10/2021
Лінкбілдинг - ефективний сучасний спосіб просування сайтів. Його суть полягає в нарощуванні якісної зовнішньої посилальної маси. Результат процесу - високі позиції у видачі пошукових систем. Досягати їх допомагають біржі посилань для лінкбілдингу під західний ринок.

Останні статті по #SEO
28/03/2024
Як саме обладнання і розташування дата-центру впливають на SEO-оптимізацію сайту? Які технічні параметри слід врахувати при виборі хостинг-провайдера або ж при переїзді до іншого хостера? І як зробити так, щоб сайт давав відмінні показники в PageSpeed Insights, читайте нижче.

27/03/2024
При досягненні бажаних результатів у пошуковій видачі не потрібно зупиняти роботи з просування платформи. Алгоритми пошукових систем періодично змінюються, конкуренти проводять роботи з покращення своїх ресурсів, а значить просуванням вашого сайту теж необхідно займатися постійно.

15/03/2024
Підбір ключових слів – важливий етап під час пошукового SEO-просування сайтів. Їх використання покращить ранжування сторінок вашого ресурсу.